Hantás Pasikák :) |
Ide gyűjtöm mindazon egyáltalán nem úriemberek felhasználó neveit, akikkel megállapodtam már a szolgáltatásról, összegről, időpontról, de nem jött és nem is jelezte, hogy közbe jött vmi. Vagyis KAMUS!!! |
Kedves himbi! Köszönöm az észrevételeidet. 1. Mivel chaten történtek a megállapodások, írásos bizonyitékaim vannak. 2.Semmiféle személyiségi jogot nem sértek, nyugodtan nézz utána a Ptk.-ban 3.Legközelebb nyugodtan írhasz nekem levelet,mert nem vettem észre, hogy írt tál ide. Egészen véletlen léptem be. 4.Nem hiszem, hogy rászolgáltam a fenyegetésedre, a kitiltásról. Lehet szépen is kérni,mint azt a mondatod elején meg is tetted. Felesleges az "erődet" fitogtatni. További szép estét és kellemes ünnepeket!
Nem szerencsés a blog témája több okból sem: ad 1. Aki számodra kamus, az nem biztos, hogy a másik ember számára is az. ad 2. A Te állításoddal szemben az illetőnek rendelkezésére áll a tagadás, így 1 állítás áll szemben egy tagadással. ad 3. Azzal, hogy nyilvánosságra hozod a nevét - még ha az csak egy választott becenév is - személyiségi jogait sérted vele. Összegezve: *Kérlek azonnal szüntesd meg ezt a fórumtémát, ellenkező esetben kénytelenek leszünk a fent leírtak miatt tiltani.*