Miért pont a türelmi |
Ki és miért lett türelmis:))))) Hát én öszintén miért is lettem az a sok bunkó pasi miatt akinek csak arra kellenek a nök sajnos:( Én erre azt mondom ha valaki akar ezek után az fizesen ha sexet akar.Mondjuk igy is sok a kamus de it már nem annyira foglalkoztat a dolog |
Válasz a(z) 15. üzenetre:Szia nagyon szépen köszönöm a hozzászolásodat és igen is egyetértek veled mert ez teljesen igy van:)
Válasz a(z) 14. üzenetre:Szia Kriszta nagyon szépen köszönöm a hozászolásodat :)
Sziasztok! Én például ezzel keresem kenyerem. És igenis, aki igényes szexet akar, az tegye le a pénzt érte.Azért keresnek meg minket, mert nem kapják meg otthon vagy, mert nincs több idejük a másikra. :( Mi azért vagyunk, hogy nekik jobb legyen. az meg márr egy másik kérdés, hogy ki milyen embert vállal be és hogyan.
Okkal - amit annak mondok el, aki megkérdzi személyesen :) (.. de az is egy ok a sok közül, hogy a Biszex negyedben nem lehet az adatlapomra írni, hogy gáláns vendégeket várok az otthonomban)
Válasz a(z) 12. üzenetre: Teljesen igazad van. Valami miatt mégis egy nyílt fórumban magyarázkodsz, hogy miért...... :-) Mivel a türelmi zónásokat szólítottad meg a kérdéseddel, átadnám nekik a terepet. Sok sikert Neked.
Válasz a(z) 11. üzenetre:Köszi a véleményedet nincsen mit mondanom erre hisz mivel független felnöt ember vagyok senkinek sem tartozom magyarázattal:)))))
Válasz a(z) 7. üzenetre: 1. Nem ítélet volt, hanem vélemény. Mindenki azt értékesít magából, amit akar. 2. Attól, hogy van munkád egy kis kiegészítés jól jöhet. 3. Ha nem a pénz lenne az oka, akkor nem kérnél érte pénzt.
Válasz a(z) 3. üzenetre:ebben nagyon is igazad van csak ök ezt soha nem fogják belátni:((((
Válasz a(z) 6. üzenetre:Köszike:))))
Válasz a(z) 2. üzenetre:Köszönöm szépen hogy igy gondolod mert ammenyit én csalódtam már a pasikban azt elsem tudod képzelni:((((((
Válasz a(z) 4. üzenetre:Szia én tudom hogy nem a pénz az oka mivel én ez mellet rendes állásom is van :))))De nem kéne ezért igy elitélni:))))
remek gondolat, sok sikert a pályán! :)
Válasz a(z) 3. üzenetre:ő meg idejön büdös szájjal, mosatlan fasszal, vagy bermuda-zokni-szandál összeállításban, egy óra múlva elrobog, oszt majd felhív 3-4 hét múlva, jah, gumi minek? cc
Végül is legegyszerűbb a bunkó pasikra fogni. :-) Attól, hogy haragszom a világra és a férfiakra még nem leszek örömlány. Talán a pénz szaga....az lehet az oka. :-)
Sajnos itt a pasik 90%-a azt hiszi elég ha csak a farkát hozza. Te persze légy mindig szép és kívánatos, legyen friss az ágyneműd, a lakásod tipp-topp mert jön a nagy Ő :) Netalán tán még azt is megkérdezi, hogy ugye gumid van :D Aztán Te meg mosd az ágyneműt a törölközőt és lehet még egy ló...t sem ért az ágyban.
Kedves Syssy74. Vita és fórum indító bevezetőd, nagyon is összeszedett, magvas gondolatokat tartalmaz(Ezt még az újjá születő sem lenne képes így megfogalmazni)Őszinteséged megható.Szinte maga elé képzeli az ember a bunkókat akik csak azt akarják tőled,és dolguk végeztével sietve távoztak.Én azt mondom , igazad van tegyék le a lóvét. Ahogy Te fejezted ki magad: fizessen ha szexet akar. Remélem ez a sok süket fajankó megérti ezek után a dolgot.Bízom abban is,hogy a kamusok a jövőben messze elkerülnek. üdv Picegó2013. ahogy látom sokan vagytok ilyenek.
Hát ismét áldozata lettem egy baromnak de még az a jó hogy nem hiszek a mesékben igy nem csalodtam nagyot:)))) :o