Beszéjük meg a korosztályok viszonyulását szexben és a nagybetüs életben is ! Ki hogy viszonyul! Miért pont a 30-asok válasszák sokan az 50-venes korosztályt vagy forditva!
Titok! jó a meglátásog!! De nem mindég az kell hogy vaduljon sztem ! Beszélgetés és ... kell :-P
A véleményem hogy az érettebb hölgyek sokkal őszintébbek.Nagyon be tudnak vadulni az ágyban,és sokkal nyitottabbak mindenre.IMÁDOM őket.
Megált az élet csak én irogatok?? Várom vleményeteket és ...Ötleteiteket és hozzá szólásotokat!
Válasz a(z) 4-es üzenetre: Na ebben igazad van ! De vannak hátrányai is :-D De osztom azt a véleményt 40-50-esek tudnak szeretni nagyon!
Ezen fórumon is szeretném közkinccsé tenni azt a megállapításomat, miszerint egy 40-es nő jobb, mint két 20 éves, egy 50-es nő jobb, mint két 25 éves. Üdv mindenkinek :-) M
Trambulin ! Igazad van ! De van bennük tüz és azthiszem minket idősebbeket ez hoz lázba ! És igazi vadmacskát csinálnak belőllünk :-) Puszi
Sziasztok!!Egyre jobban az a véleményem, hogy a fiatalabb férfiak azért választják az idősebb nőket, mert tapasztaltabbak és felszabadultabbak mint a fiatalabb nők...nem nyafognak, jaj ezt nem....meg nem túl dominánsak...... Én is most negyven évesen fedeztem fel igazán magam és lettem nyitott mindenre... És igen nekem is fiatalabb jóval a szeretőm....és imádom, mert tűzes mint egy musztáng..... puszi
Sziasztok! Nekem egy isteni 30-as kedvesem van és mindenféle képpen isteni vele ! Beszélni szeretkezni és csavarogni ! Na persze nem mindég a nyakán lógni :-) Ja és hm?? Csodás vele minden perc óra és nap!