|
Válasz a(z) 21-es üzenetre:Már megint igazad van Te Drága ,oly rég udvarolsz ,el se hinné senki ,ha nem itt tennéd :-D :-*
Válasz a(z) 20-es üzenetre:Szerintem abszolut a fórumtémához tartozik! Így mindenki láthatja a valóságban mennyi időt is szánok rád,hogy megismerjelek bár én ismeretlenül is kedvellek az első pillanattól kezdve :-) :-* Ez nem lehet kellemetlen Neked,hiszen kellemes kislány vagyok :-D
Válasz a(z) 19-es üzenetre:Jajjjjjjj , :-O de más fórum témájában ? :-D olyan kellemetlen ez nekem ;-) :-*
Válasz a(z) 18-es üzenetre:Erre megy ki az egész!! Hogy összeakadjunk!!!:D Még ennyit sem tudsz???? :-D
Válasz a(z) 17-es üzenetre:És ha az a sok ,az a 6 összeakad :-D :-O mi a manó lesz ott? ;-)
Válasz a(z) 16-es üzenetre:drágám nekem lábakból sosem elég! főleg ha harisnyás,és olyan szép mint a magácskáé,hogy nyalogassam le a tetoválását!! :-P :-* :-D
Válasz a(z) 15-es üzenetre:Ajjaj 1 pár mellé még 2 láb ? :-D mennyi is lenne összesen ? :-D :-*
Válasz a(z) 14-es üzenetre:nem olyan nehéz összeszámolni,de elárulom: két pár pedig mi csak egy pár vagyunk :-D igazad van,nem is verném csak megpaskolnám :-*
Válasz a(z) 13-es üzenetre:Most e képen hány láb is van ? :-O :-O :-D Jól látok? :-) szép a fenekem ,minek azt verni ? :-*
Válasz a(z) 12-es üzenetre:Látom jól elvagytok! :-D Szeretnéd ,hogy a kezedre csapjanak??...Az olyan snassz én inkább elverném a feneked miközben mögötted ügyködök!! :-D
:-* tiszta bdsm :-* az enyemre is ? :-D :-P
Válasz a(z) 10-es üzenetre: :-) :-) :-* nem engedem,hogy lopikáljanak majd jól ráütök a kezükre :-)
Válasz a(z) 9-es üzenetre: Én mindig erre gondolok ,hogy ellopják :-* :-D ;-)
Válasz a(z) 8-es üzenetre:Erre nem is gondoltam :-) De nem hiszem, hogy olyan kapós lenne :-) :-*
Válasz a(z) 7-es üzenetre: Sokan elakarják lopni tán ? :-D :-O :-)
Válasz a(z) 6-es üzenetre:Akad :-D :-* ..ha csak valaki nem vigyáz rá :-D ;-)
Válasz a(z) 5-es üzenetre:Mert van más is amit összehúzhat? :-O :-D :-*
Válasz a(z) 4-es üzenetre:Még jó, hogy csak a számat :-D ;-)
Válasz a(z) 3-es üzenetre: :-O :-D de akkor összehúzza a cádat :-P
Válasz a(z) 2-es üzenetre:A fanyar szőlőnél nincs jobb :-D :-P Nincs türelmem megvárni míg megérik :-D
:-) Azt hiszem ha egy chat szobában 2 ember elkezd beszélgetni ,sok mindent lelehet szűrni ! Sok esetben a távolságtól is függ,sőt,vallom ha a 2 ember érdeklődik egymás iránt ,következnek a privi beszélgetések ,azon felül más jellegű kommunikációs csatornák! Érdekes mód ,volt hogy egy messzebbi ismerkedés ,személyesen előbb létre jött ,mint aki a közelemben élt!Volt akivel hónapokig szinte minden nap itt beszélgettem ,és akkorra érett be a személyes találkozás ! Ki mikor érzi ,hogy megérett rá, és persze a keresés jellegétől is függ a dolog! :-) Nem vagyok egy kapkodós típus ! A szőlő is akkor jó ,ha beérik ;-) :-D
Ismerkedés? Itt? Ez nem ismerkedés általában ez csak megfeleltetése keresletnek és kínálatnak. Mindez persze nem leszólása a helynek csak ténymegállapítás. Ja és valószínűleg tisztelet az elenyésző számú kivételnek