Szex bárhol, ahol jólesik!
Szivesen stopnèk méretesebb dàkòt tövig :)
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/5/USRf_5cd0e4e/b36efc.jpg Én is vágyom rá :pirul:
Szeretem érezni mikor teljesen becsúszik :)
Válasz a(z) 279-es üzenetre: En meg csak szopatni :)
szombat délután 5 felé a dob utcában szívesen néznék szembe egy (vagy több) formás farokkal. de az enyémet is lehet kényeztetni, ha valakinek az kell....
Válasz a(z) 299-es üzenetre:219 h. ???????
Válasz a(z) 298-es üzenetre: hello Kemp! van kedved összefutni valahol a városban egy kiadós szopatásra? üdv. bearfan
jelezzen, aki péntek este eljönne a dob utcába.
na a héten én is lenézek!:)
Szaisztok! MA de valaki egy nyilvános helyen? Mondjuk Dobu. Többes?
a Magnumba is szívesen megyek, ha ott lenne kedve valakinek lukon át szopatni, vagy a bőrhintában, nyitott ajtónál szájba, vagy seggbekúrni (esetleg felváltva mindkettő), csak egyeztessünk időpontot.:)))
Ha egyeztetünk időpontot, pl. jövő héten szerdán 13 óra, akkor én ott leszek teljesen meztelenül a 3-as fülkében (ha üres lesz) és a 2-es fülke nyitott ajtaján és az üvegfalon át nézheted a reiszolásomat, majd inthetsz, hogy menjek ki és leszoplak akár mások előtt is. Ez elég konkrét és komoly ajánlat :)))Válasz a(z) 293-es üzenetre:
Válasz a(z) 286-es üzenetre: Szia! Köszönöm az infót.
Válasz a(z) 287-es üzenetre: Köszi, ez elég kétértelmű volt. Konkrétan: ha lemegyek a dob utcába szerinted találok ott valakit aki egy mackós heterót leszopna?
Hú de szép fasz! Ennek bennem a helye, bármelyik végemen :))) Rád is vonatkozik ám a jövő heti pesti tartózkodásom :))) Válasz a(z) 287-es üzenetre:
Szia, Én a jövő héten szerdaán, csütörtökön Pesten leszek. Szívesen leszoplak a dob utcában szerdán kora délután, vagy csütörtökön, esetleg eljöhetsz a Magnumba és megnézheted milyen, ha szopatnak, kúrnak...Válasz a(z) 284-es üzenetre:
Sziasztok ! Jön valaki holnap a Dob u. ba ? Egy közös farokverést kellene rendezni.
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/4500.jpg Izgat ha egy jó pasi,elegánsan van felöltözve, és szép cipőjét és lábát a kemény farkamnak nyomja!Ha a sötét cpőjére ráélvezünk mind a ketten!Csak képes üzenetre válaszolok!!! címre várom a képeket!!!
Válasz a(z) 284-es üzenetre: Csak az van! Esélyed! Másod sincs!
Válasz a(z) 284-es üzenetre:Szia ! esélyed persze , hogy van . Szerintem nézd meg a Dob u.11 be
Szia Mindenkinek! Elolvastam amiket itt írtok és szívesen kipróbálnám milyen, ha egy férfi szopja le. Én 35 éves mackós heteró vagyok. Szerintetek van esélyem ??
holnaptol pesten vagyok, mi az a dob utca, vagy agloryhole ?
holnaptol pesten vagyok, mi az a dob utca, vagy agloryhole ?
Ma van a Francia óra a Dob u. 11 ben 19h kor. Ha valakit érdekel.
Hali! Hogy működik ez a Dob u-i móka? Kérek egy filmet bemegyek a kabinba és utána? Én szopni szeretnék. Köszi a segítséget.
Az egész ország területéről keresek gay-t, minden korosztályból, csak odaköltözéssel érdekel, 20 éves srác. Emailezz a részletekért: private-ra nem válaszolok!
Válasz a(z) 270-es üzenetre: én szívesen!
Sziasztok! Holnap du valaki a moziban vagy a kabinos részbnen 8 körül?
Válasz a(z) 272-es üzenetre:szia KANOS van kedved velem ismerkedni?:)
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/4165.jpg szia kanos van kedved ismerkedni esetleg sex??erdklne?:) Irjal varom
Válasz a(z) 272-es üzenetre: szia! másról is szó lehet! de még nem tudom mikor megyek.....
szia, elterego!mikor leszel a moziban? szívesen megfogdosnám aszép farkadat!
hello, némi kihagyás után újra jelen vagyok....ha valakit érdekel egy találka lehet róla szó. a kabinoknál még nem voltam. azt kipróbálnám.
Szeretném ha valaki engem is leszopna !!!
Válasz a(z) 261-es üzenetre:Én szivesen leszopnálak. Hely ? Idő ?
Válasz a(z) 234-es üzenetre:Hali mikor lesz vmi jovo heten. Nekem napkozben lenne jo. 181 77 29 jopasi. szopnek foleg
Válasz a(z) 234-es üzenetre:Hali mikor lesz vmi jovo heten. Nekem napkozben lenne jo. 181 77 29 jopasi. szopnek foleg
szombat délután/4-5 körül/ valami összeröffenés a moziban?
Sziasztok! Holnap (szombat) dél körül szopatna valaki(k) a kabinos részben?
Én ma este ott leszek. Ha érdekel valakit este 6 után a moziban
Ma valaki Dob u. 11 ? ( Este 20 h )
Sziasztok! Most pénteken megy valaki? Szeretnék a szájába élvezni.
volt két srác akiket lehetett szopni...
Válasz a(z) 258-es üzenetre: hát ha tudom átmegyek szopatni. a kabinos rész elég kihalt volt. a moziban akadt valami?
egy fallal odébb...
Válasz a(z) 256-es üzenetre: Szia! :) Én a kabinos részben voltam.
-ki volt, tegnap (kedden) 7 után a Dob mozijában?
Válasz a(z) 252-es üzenetre:A Radnóti Május 1 én nyit . Most még alakítás alatt van .
Válasz a(z) 252-es üzenetre: ........... ja és nem vagyok híve a sok idős bácsinak . A Dob u. 11 ben több a jó pasi !
Válasz a(z) 252-es üzenetre:Sok sikert hozzá ! Nem hiszem , hogy valamit is be akarok nyelni. Sok ember van kik Hepától kezdve a kenyényebb betegségeket ig benyalták . Ja és nem volt valami jó hírneve. Én maradok a Dob u. 11 ben . Márciusban a pincében is kibővített kabinos helység lesz . Én maradok !