olyan hölgyeket akik nincsenek rendesen kielégítve....
Válasz a(z) 20. üzenetre: Most összezavartál :P Akkor ez azt jelenti, hogy csak kicsit kielégíteni? :D
Válasz a(z) 17. üzenetre: Hát a rendesen ellentéte!-olyan. :vigyor:
Válasz a(z) 16. üzenetre:Milyen lehet a rendetlen kielégítés?
Válasz a(z) 14. üzenetre: És miközben köszörülsz, énekelgeted, hogy "csiszi-csoszi köszörű, ez az élet gyönyörűűűű"??? :vigyor: :vigyor:
Válasz a(z) 16. üzenetre: Az meg milyen? :O
Válasz a(z) 15. üzenetre: Vagy *rendetlenül* kielégítettek. :D
Szerintem, itt *csak *kielégítetlen hölgyek vannak :D
Válasz a(z) 12. üzenetre: A munkahelyemen van egy pince, ahol van egy satu. Akkor én most perverz vagyok? :P Mellesleg van fúró, köszörű, hegesztő...
Válasz a(z) 12. üzenetre: Még nincs pincém, de ha így megy tovább csinálok egyet randihelynek. :D :D :D Aztán hozhatod a satudat és meghirdetjük a perverz hármast. :D :D
Válasz a(z) 11. üzenetre: Már az perverzió, ha elmeroggyanttal megy valaki randira. :titok: Némely adatlap elolvasása után azt gondolom, nincs a földön olyan, aki kedvet kapna a tulajdonosához. De a fórumindító is kiéhezett puncikat keres.... Neked van pincéd? Átviszem a satumat. ;)
Válasz a(z) 1. üzenetre: A nemlétező tököm tele van az agyhalottakkal akik összekeverik a fogalmakat! TÉNYLEG perverz hölgyet keresel?! Vagy inkább magas libidójú hölgyet? Tudod mi az hogy perverz?! Aki mondjuk a nyakadra teker egy láncot és azon vezet végig az utcán tüskés alsónadrágban négykézláb, aztán bezár a pincébe ahol pisin-kakin tart amit a földről kell felnyalnod, néha meg a fenekedbe tolja a wc pumpát. *Tényleg perverzeket keresel?!* Megérdemelnéd hogy találj egyet. :napersze: :napersze: :napersze:
Ne használd a témát partnerkereső hirdetésre, arra a célra vágyadatokat kell kitöltened!
Na, ez egy újabb "tartalmas" fórumnak ígérkezik.
Válasz a(z) 7. üzenetre: Én azt pillanatszorítónak ismerem, amit Te párhuzamnak. A satu, az a nagy böszme fém izé. Nagyobbat lehet vele befogni. :napersze:
Válasz a(z) 6. üzenetre: Persze én is tudom, hogy mit akart írni, de biztos épp felállt neki és az agyba nem jutott vér... :vigyor: Mondjuk én is néha sietek, de később visszanézem, hogy mit írtam (és válaszoltak-e rá?) és ha lehet helyesbítek. Ööööö... Az a kérdésem, hogy a satu, az melyik satu? :P Ugye nem a párhuzam- szorító? ;)
Válasz a(z) 5. üzenetre: Én sem akarom tudni mire gondolt. :D Persze, tudjuk mit akart írni. Csak összekuszálódtak a betűk a nagy igyekezetben...A trollok, meg egyből lecsaptak rá. :P Bár, én inkább satuba fognám. Ma gonosz vagyok. :napersze:
Válasz a(z) 3. üzenetre: De-deeee! Légyszí mondd eeeel! :D :D :D
Válasz a(z) 2. üzenetre: :D :D :D Édesistenemjajjnekem :D
Válasz a(z) 2. üzenetre: Szerintem nem akarod Te azt tudni. :D
Sok szerepjátékban voltam már, de milyen az a "VESZEREPBEN" ??? :vigyor:
Sziasztok perverz hölgyel ismerkednèk VAGY PÀRRAL VESZEREPBEN